18 sep 2018

Høsten 2018 Pynten

Her finner du høstens informasjonsskriv som ble delt ut i september 2018.
Etter en varm og god sommer er høsten i anmarsj, med sine vakre farger, kakaokvelder og herlige turvær. I den anledning byr vi på litt nyheter og informasjon til beboerne våre.

 

Tusen takk for festen

Styret ønsker å sende en stor takk til store og små som møtte opp på vår 60-årsdag og var med på å gjøre Pyntens store bursdag til en magisk dag. Oppmøtet og engasjementet var helt fantastisk. Hurra for Pynten og alle oss som bor her!

 

Fyring

Etter en så varm sommer er flere blitt akklimatiserte, og syns kanskje det er begynt å bli litt kjølig på morgenkvisten. Varmen i radiatorene skrus på torsdag 20. september. Håper dere holder ut til den tid.
 


Vaskeriene

Vi har fått mange spørsmål om stenging av enkelte vaskerier og om fremtiden til dem som fortsatt er i drift. For dere som vil ha mer informasjon, og/eller har spørsmål om dette, vil det bli avholdt et informasjonsmøte om vaskeriene på Frysern tirsdag 11. september, klokka 19.00. Velkommen!
 


Pynten-kino

Det vil bli filmvisning igjen på Frysern søndag 18. november. Store og små er velkomne! Vi serverer saft og popcorn. Filmen er ikke bestemt ennå, men film og tidspunkt annonseres på Pyntens hjemmeside og på Facebook-siden Pynten Informasjon i forveien.
 


Elbilparkering

Arbeidene med nye elbilladeplasser starter opp i uke 39 på parkeringsplassen i Mellombølgen. Eiere av parkeringsplassene som blir berørt informeres fortløpende. Fordeling av plassene foregår som sist. Kriteriene er: 1. Du har allerede parkeringsplass i Pynten og eier el-bil.  2. Du har ikke parkeringsplass, men eier el-bil. Lenke til søknadskjema finner du på www.pynten.no.


Måker

Vi har vært svært fornøyd med arbeidet Pelias har gjort for å forebygge hekking og annen måkeaktivitet i Pynten, og kommer derfor til å inngå en ny toårig kontrakt med dem. Vi håper dere også merker at det har blitt mindre måkebråk og måkeangrep i borettslaget vårt. Meld gjerne ifra til vaktmester eller styret hvis dere observerer nye reir i området. Vi ønsker også at det blir meldt fra hvis dere observerer andre skadedyr.
 

Utbygging av REMA-tomten

Styret fortsetter å følge nøye med på denne prosessen, komme med høringsinnspill og snakke Pynten-beboernes sak. For dere som ønsker å følge saken, ligger det lenker på www.pynten.no.

 

Reklamasjonsfrist baderom

Styret ønsker å minne om at reklamasjonsfristen for baderommene som ble rehabilitert i perioden 2013-2014 snart går ut. Se vedlagte overtakelsesprotokoll for når ditt baderom sto klart. Vi oppfordrer alle beboere til å ta kontakt med Sansbygg ved Øyvind Fanebust (oyvind@sansbygg.no) dersom badet ditt har mangler du ønsker å reklamere på. Sett gjerne styret på kopi på e-post, så er vi informert om eventuelle saker.  

 

Kontakt

Dere når oss som vanlig per e-post og på tirsdagstimene på styrerommet i Granittveien 2, dersom dere ønsker å komme i kontakt med oss. Følg oss gjerne også på Facebook; Pynten Informasjon. Tirsdagstimen utgår i høstferien, uke 40.

 

Høsthilsen fra

Styret