Pynten Borettslag

Pynten Borettslag er et hyggelig og barnevennlig borettslag på Bergkrystallen med umiddelbar tilgang til t-banelinje 4 som går 8 ganger i timen og har 20 minreisetid til Oslo sentrum.

Borettslaget har 567 leiligheter med 2, 3 eller 4 værelser. Bebyggelsen består av blokker på 3 og 4 etasjer samt en blokk på 9 etasjer. Alle hus har miljøvennlig fjernvarme fra borettslagets eget fyrhus. Borettslaget er fri for gjennomgangstrafikk og har store grøntarealer.Rundt borettslaget ligger det også et stort friområde med lysløype og sammenhengende turvei til Østmarka.

Borettslagets nærmeste naboer er Bergkrystallen T-banestasjon, Narvesen storkiosk og Rema 1000 dagligvarebutikk. Og bare 15 minutter unna til fots ligger Lambertseter Senter , som åpnet i helt ny drakt i oktober 2010. Her er det kino, bibliotek, flere spisesteder, samt mange butikker og vinmonopol. Lambertseter skole og Lambertseter bad ligger i 10 min gangavstand. I forbindelse med Lambertseter skole finnes det friidretsbaner og fotballbaner. Innenfor en radius av 300 m ligger barnehagene Blåfjellet, Pynten og Rabben.

LAMBERTSETER SENTERET

Foto: Obos Eiendomsmeglere

NØKLEVANN, ØSTMARKA

Foto: Sportsklubbenrye.no

NØKLEVANN, ØSTMARKA

Foto: Skiforeningen.no