Bilder og informasjon om vinduene

På styrerommet i Granittveien 2 er det nå mulig å komme innom for en kikk på vinduene og tilvalg. For de av dere som ikke har anledning eller ønske om å komme innom kan dere ta en titt på bildene her.

Det vil bli omtrent tilsvarende vinduer som man har i dag. Vinduene vil få hvit utfôring, mot tidligere (originalt) brunt. Den største forskjellen er at blomsterbrett IKKE er inkludert. Blomsterbrett er tilvalg (se egen artikkel om tilvalg hvor du kan klikke på de enkelte tilvalgene for å få opp prislisten).

Det er egne oppslag med tider i hver enkelt oppgang for når DVS (entreprenøren) kommer rundt og tar mål av dine nåværende vinduer. Du kan da også bestille tilvalg, dersom du ønsker å kjøpe noe mer enn "standard". Etter oppmålingen vil det komme ytterligere informasjon før de begynner å skifte ut vinduene. Fremdriftsplan for de forskjellige oppgangene kommer etter påske.

Husk at du under hele prosessen kan ta kontakt med Kenneth (916 57 664) eller Melonie (907 49 198) per telefon/sms, komme innom styrerommet på tirsdagstimen, eller sende e-post med spørsmål.

TRYKK PÅ BILDENE FOR MER INFORMASJON

;