Endret: 6 feb 2018     Opprettet: 9 jan 2018

Nye ladeplasser

Det blir montert 22 nye ladestasjoner i Pynten i løpet av januar 2018. Det er allerede mulig for deg med el-bil å søke om plass.

 

Hvor?

Siden vi ikke har mulighet til å opprette nye parkeringsplasser, må vi gjøre om noen av de parkeringsplassene vi allerede har til ladeplasser tiltenkt el-bil. Følgende parkeringsplasser vil bli omgjort: Nummer 419 - 440, øverst i Granittveien. Vi har i en periode latt være å tildele oppsagte parkeringsplasser for å opparbeide en buffer, slik at vi unngår å si opp leieavtalene på disse plassene.

 

Hvordan få ladeplass?

Du kan enkelt søke om ladeplass via vårt elektroniske søknadsskjema:

HER!

Søknadskjema er stengt

Tildeling vil foregå etter følgende kriterier:

 

1. Du har allerede parkeringsplass i Pynten og eier el-bil. *
2. Du har ikke parkeringsplass, men eier el-bil.

 

* Når du får tildelt ladeplass blir den gamle parkeringsplassen din sagt opp. Det er ikke tillatt med to parkeringsplasser per andel.

 

Ladbare hybridbiler vil ikke bli prioritert.

 

Hvor mye koster det?

Pris per ladeplass blir 500 kr per måned, derav 200 kr er forskudd for forbruk. Forbruket avregnes årlig eller ved oppsigelse. Det blir krevd et depositum på 2000 kroner.

 

Om ladestasjonene

Det vil bli montert Schneider EVLink ladestasjoner med en kapasitet på 3,6 kw – 11 kw med dynamisk laststyring, og inngang for type 2 ladekabel. Hver plass får sin egen ladestasjon med strømmåler.

 

Hvis du har spørsmål, ta gjerne kontakt med oss via e-post eller på åpent styrekontor.

 

Styret