Endret: 26 okt 2016     Opprettet: 4 nov 2015

Økning av leieprisene på garasje, -og parkeringsplass

Fra og med 01.01.2016 øker leieprisene på garasje,- og parkeringsplass i Pynten Borettslag. Leieprisene har stått uendret i mange år. I løpet av den tiden har det kommet stadig flere biler i Pynten Brl og ventetiden på parkeringsplasser er lang.

Garasjeplass

Leieprisen på garasje er i dag på kr 300 ,- pr. mnd.

Den nye leieprisen blir kr 600 ,- pr. mnd.

Parkeringsplass inkl. strøm

Leieprisen på parkeringsplass er i dag på kr 100 ,- pr. mnd.

Den nye leieprisen blir kr 200 ,- pr. mnd.

Hvorfor økning av leieprisene?

Prisene på leie av garasje,- og parkeringsplass i Pynten Brl. er ikke blitt endret på svært mange år, nærmere 10 år.

Det er for tiden 2,5 år ventetid på parkeringsplasser og enda lengre ventetid på leie av garasjeplass. Flere beboere har både garasjeplass og parkeringsplass, og det forekommer dessverre fremleie til beboere utenfor Pynten. I tillegg trenger både garasjene og parkeringsplassene vedlikehold som leieprisene i dag ikke dekker. Vi håper at en økning av leieprisene vil medføre større sirkulasjon av garasje,- og parkeringsplasser, samt redusere ventetiden slik at flere får nyte godt av dette tilbudet.

Oppsigelse av leiekontrakt

Minner om at det er 1 måneds oppsigelsesfrist på leiekontraktene fra den første i måneden. Oppsigelse må sendes skriftlig pr. mail eller post. Oppsigelsen skal være merket med Pynten Borettslag, leietakers navn og type/nr på garasje,- eller parkeringsplass.

Mailadresse: obos.lambertseter@obos.no

Postadresse: OBOS Lambertseter, Langbølgen 11, 1150 Oslo

De som har fått utlevert nøkkel til motorvarmer må retunere denne tapet fast sammen med skriftlig oppsigelse pr. post eller ettersende ved utløpet av leieforholdet.